A L’HOSPITALET VOTAREM

A l’Hospitalet l’1 d’octubre VOTAREM perquè venim de molt lluny i volem anar molt més lluny encara.

Venim de la il·lusió de tota una ciutat per esdevenir un model de progrés i convivència, d’una economia productiva que va canviar tipus de vida i barris, del sindicalisme combatiu, de les lluites veïnals, de la solidaritat sense barreres, de l’acollida de milers de persones de totes les procedències i de tantes i tantes altres lluites que omplen d’orgull a hospitalenques i hospitalencs.

Marxa de torxes 2017

Un any més farem la Marxa de Torxes a l’Hospitalet i us hi volem convidar.

Per a aquells que ja hi heu participat abans, és un acte molt especial i ple de força i emoció, com les flames que portarem enceses. Estem convençuts que aquest any també repetireu! 
Per a aquells que encara no hi heu participat, animeu-vos-hi, val la pena!
 
Aquest any és molt important ser-hi tots, més que mai!!!!
Feu-ne difusió a familiars, amistats, coneguts i veinat.

La caminada del Sí

Aquest divendres 4 d'agost l'Hospitalet organitza la caminada del Sí a Barcelona. Us esperem a les 19h al centre de la plaça Catalunya per a fer aquesta passejada de mitja hora llarga pel centre amb domassos del Sí.

Ja teniu la samarreta de l'11 de setembre?

Quan un facin aquesta pregunta heu de poder respondre Sí.

Per facilitar aquesta resposta. us informem que tots els dijous d'aquest mes d'agost, a la tarda, obrirem el nostre local del c/ Centre, 10, de 18:00 a 20:30 hores, on hi podreu trobar les samarretes de la Diada de l'11S.
 
Carrer Centre 10, l’Hospitalet
Dijous d’agost de 18h a 20:30h

 
Aquesta vegada SÍ que serà l'última de la col·lecció. HO TENIM A TOCAR!!

PERFORMANCE PER LA DEMOCRÀCIA

love_democracy.jpg   image-6.jpg

Aquest dimarts 25 de juliol, el PP presentarà una moció al ple de l'ajuntament de l'Hospitalet en contra del referèndum.

Nosaltres com a ANC farem una acció de protesta que consistirà en una petita "performance" a la plaça de l'Ajuntament.

Es farà amb la pancarta gegant "Love Democracy", uns antidemòcrates que la voldran tombar, i un grup de persones que vindran a fer pinya. Finalment acabarem cantant tots una cançó.

GARANTIES PER A LA DEMOCRÀCIA

garanties.jpg

Aquest dimecres, 19 de juliol, a les 19.30 h, organitzem simultàniament desenes d'actes explicatius del referèndum sobre la independència de Catalunya. A gairebé cada comarca, a tot arreu hi haurà un diputat per explicar les garanties del referèndum i atendre les preguntes del públic. Són desenes d'actes, que comencen aquest dimecres i segueixen fins a final de juliol: segur que en tens algun a la vora de casa.

ACTE DE SUPORT A ANNA SIMÓ I MERITXELL BORRÁS

image_3.jpg

El proper dilluns 3 de juliol a les 19h a la plaça de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat, es realitzarà  un acte de suport a Meritxell Borràs i Anna Simó represaliades per defensar la democràcia.

La Flama del Canigó encendrà un Sí Gegant a l'Hospitalet de Llobregat

Us informen de l’activitat prevista per a la revetlla de Sant Joan. Com a territorial de l’Hospitalet organitzem l’encesa d’un Sí Gegant a la Rambla de la Marina amb Av. del Carrilet (davant l’escola Patufet Sant Jordi).  Us donem, però, una informació més detallada de llocs i horari per si desitgeu  incorporar-vos abans:

  • 18.30h: Trobada de voluntaris de l’ANC l’Hospitalet  davant de l’escola Patufet Sant Jordi per  dibuixar el Sí Gegant i col·locar-hi les espelmes.
  • 20.00h: Arribada de la Flama del Canigó a la Plaça Sant Joan i acompanyament fins a la plaça de l’Ajuntament on es farà una lectura de poemes i la presentació del Ninot d’enguany. La nostra estelada gegant acompanyarà aquest recorregut i necessitem que vinguis per fer-ho possible.
  • 21.30h: Encesa de les espelmes del Sí Gegant a la Rambla de la Marina amb Av del Carrilet (davant l’escola Patufet Sant Jordi)

Hi ha qui creu que l’1 d’octubre es pugui fer un Referèndum.  Nosaltres estem convençuts que sí, que es farà  i comencem la Campanya del Sí.

Comptem amb vosaltres per fer-ho visible a l’Hospitalet i us hi esperem!

Us animem a venir amb la samarreta o el domàs del Sí

Dues hospitalenques valentes

Vivim un moment històric, al país i a la ciutat. És un moment en què estem definint per a diverses generacions el model de serveis, de relacions fraternals amb les persones que venen a viure entre nosaltres i amb els altres països del món, de drets individuals i col·lectius, del dret a decidir cadascun d’aquests aspectes i del model de país que volem. Per exercir tots aquests drets i deures, com a comunitat de ciutadanes i ciutadans, cal dotar-nos de les eines necessàries per poder-los exercir. 

CONFERÈNCIA COL·LOQUI AMB RAMÓN COTARELO

cotarelo_cartell_0.jpg

INAUGURACIÓ DE LA NOSTRE NOVA SEU

fullsizerender_0.jpg

img_8661.jpg   img_8663.jpg

img_8673.jpg   img_8699.jpg

PARADETA AMPLIADA-Plaça Espanyola

cartell21mparadaampli_1.jpg    unnamed_1.jpg

img_8582_0.jpg  img_8583.jpg  unnamed6_0.jpg

   

L'ANC HOSPITALET DE LLOBREGAT ESTRENA LOCAL!!!

img_8119-1_0.jpg

img_8120_0.jpg   img_8121_0.jpg

img_8122_0.jpg   img_8123_0.jpg

Estat de Benestar: canvi de prioritat i sobirania

ricard_goma.jpg   Perquè Catalunya pugui forjar un model de solidaritat col·lectiva avançat calen mesures arrelades en valors de justícia social i sobirania plena concretada en un Estat propi

 

Ricard Gomà, professor de Ciència Política de la UAB

 

L’estat de benestar és una de les dimensions clau configuradores de la societat, també a Catalunya. El model de benestarésl’espaid’articulació institucional delsdretssocials. Es fa tangible per mitjà de polítiques que incideixen en la distribució de la renda, la qualitatdelstreballs, l’accésalsmecanismesbàsics de desenvolupamenthumà (educació, salut, autonomia, habitatge…), la garantiad’ingressos, la cobertura de necessitatsbàsiques o l’atenció a situacions de vulnerabilitat. Cada estat de benestar expressa, duna banda, contextos socials: les polítiques es transformen quan ho fan les condicions estructurals (bases demogràfiques, tipus de llars, migracions, canvi tecnològic…) i quan ho fan els cicles econòmics (bombolles immobiliàries, crisis financeres, caigudes d’activitat i ocupació…). Però

Cooperatives i mútues, benestar per al segle XXI

alcoberro_1.jpg  Com els catalans vam construir un Estat del Benestar al marge de l’Estat espanyol

 

Agustí Alcoberro, professor d’Història a la Universitat de Barcelona, exdirector del Museu d’Història de Catalunya

Al llarg del, temps, la dependència d’un estat que no és el nostre, i que sempre ens ha estat hostil, ens ha obligat a espavilar-nos com a país. La societat civil catalana ha hagut de generar institucions i projectes que probablement haurien correspost a un estat propi. Això és particularment evident en l’àmbit dels serveis socials i del benestar. Sense els recursos d’un estat, el país ha hagut de construir xarxes de solidaritat pròpies d’una societat moderna i disposada a encarar els reptes del futur. Però aquest model popular i català va patir la greu garrotada de 1939.

Pàgines

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer