Esteu aquí

Eleccions per escollir un nou Secretariat Territorial.

Passat un any de la darrera comptesa electoral de l’Assemblea Territorial de l’ANC de l’Hospitalet, acordem convocar noves eleccions per escollir un nou Secretariat Territorial.

Fins a la data en què es constitueixi i entri formalment en funcions el nou Secretariat Territorial, es mantindrà en funcions el Secretariat Territorial actual.

Per a regular i desplegar el procediment electoral en tots els aspectes pràctics no previstos en els Estatuts ni en el Reglament de Règim Interior aprovats, així com per establir un calendari específic, el Secretariat Territorial, en la seva reunió del dia 18 de març de 2014 va elaborar una Normativa Electoral, que després d’introduir-hi algunes esmenes, ha estat aprovada per l’assemblea general de d’aquesta territorial celebrada el 26 de març de 2014.

Les eleccions al Secretariat Territorial de l’Hospitalet de Llobregat se celebraran el dissabte dia 10 de maig de 2014.

La inclusió del cens provisional es comunicarà el dia 10 de d’abril de 2014 a tots els membres de ple dret de la territorial, a través del correu electrònic, o en cas de no disposar-ne, via telefònica.

Els interessats podran reclamar contra la seva no inclusió en el cens provisional entre els dies 11 i 16 d’abril de 2014.

Així doncs, tots aquells que considereu que heu de figurar en el cens i no rebeu cap comunicació ho heu de reclamar a la Junta Electoral a l'adreça electrònica junta.electoral.anc.hospi@gmail.com.

 

 Normativa electoral

 Acta Assemblea Territorial - 26 de març de 2014

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer