Esteu aquí

Motos estelades a Hospitalet de Llobregat i Cornellà

Al cinturó vermell li ha sortit un estel blanc i cinc barres grogues, la normalitat de l’ estelada passeja sense complexos pels feus socialistes de Núria Marín i Antonio Balmón.

Amb motiu de la concentració de motards independentistes que han fet un recorregut entre Cornellà de Llobregat, districte de Sants i Esplugues de Llobregat, aquest trajecte finalitzava a Just Oliveras cantonada amb Josep Tarradelles (metro Just Oliveras), on Assemblea de L’Hospitalet ha organitzat una concentració d’estelades.

La concentració estava programada des de fa uns dies juntament amb el trajecte dels motards, en aquest sentit, un dels organitzadors de la marxa motorista ens ha comentat que no són una sectorial d’ Assemblea Nacional Catalana, “senzillament som un grup de gent que creu en la sobirania i ens agraden les motos” “Hem vingut aquí per que molts són de la mateixa localitat o municipis propers, per una qüestió senzillament de proximitat”.

Una vegada acabat el recorregut dels motards, els concentrats han caminat fins la Plaça de l’Ajuntament de l’Hospitalet, on s’han concentrat davant d‘aquest entre estelades i crits d’independència.

Ja va avisar Carme Forcadell fa uns mesos que per Assemblea el Baix Llobregat és clau i els fets ho demostren donada la gran quantitat d’actes que organitzen tant les seccions locals com la pròpia comarcal, saben que el Baix farà inclinar la balança en la hipotètica consulta a favor o en contra en un percentatge mot gran. 

 

Font llobregatdigital.cat.

 

Album del nostre Facebook de la concentración de motards

Album del nostre Facebook de la concentració d'estelades que es va fer a continuació

Vídeo de la concentració d'estelades

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer