Esteu aquí

Bustiades a l'Hospitalet

Com ANC de L’Hospitalet hem engegat aquest mes de juny la campanya de Bustiades com activitat que forma part del projecte “El País de tots “. Hem començat pels barris on cal més esforç per difondre el nostre missatge i on ens cal convèncer més gent: Can Serra, la Florida i Bellvitge.

Amb els voluntaris que han col·laborat en aquesta tasca  esperem arribar a tota la població de la nostra ciutat. Amb ganes i empenta ens hem coordinat per ser el màxim d’eficients. Hi ha edificis on sempre trobes veïns que t’obren la porta i d’altres que no accepten publicitat i on s’ha de recórrer a la imaginació particular com per exemple dir: “Correo informativo” , que hem comprovat que funciona molt bé!!

Encara no hem acabat la feina i ens aniria molt bé la participació del màxim de voluntaris per acabar  de recórrer els carrers que ens queden a cada barri. Animeu-vos!! És molt fàcil, només cal dedicar alguna estona del teu temps lliure disponible, està tot organitzat i coordinat. Amb els flyers a la motxilla i el planell a la mà omplim les bústies de L’Hospitalet!!!

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer