Esteu aquí

Agressió verbal i material a la paradeta de l’ANC l’Hospitalet, diumenge 26 de maig a les 18:15 Rbla. Marina / c. Enric Prat de la Riba

Un automobilista, home adult d’uns quaranta anys,  s’ha aturat a la calçada de rbla. Marina davant de la paradeta que l’ANC l’Hospitalet havia instal·lat aquesta tarda en aquest punt de la ciutat. Ha sortit del vehicle i amb violència ha començat a arrencar les estelades que guarnien la carpa i a insultar els membres de l’ANC. Quan se l’ha intentat aturar, els tres acompanyants de dintre el mateix vehicle -una dona adulta i una parella més jove-, n’han sortit i s’han sumat als insults i a la violència verbal i gestual del seu company. Els membres de l’ANC que s’estaven a la paradeta s’han vist limitats per contrarestar amb diàleg  tanta violència ambiental, fins al punt que un dels seus membres -un home adult de 65 anys- ha començat a donar símptomes de nerviosisme fruit de la tensió.

Els vianants han col·laborat per aïllar i aturar els agressors.

Després de 5 minuts el cotxe dels agressors continuava ocupant l’únic carril de circulació de la calçada i impedia el trànsit, que s’estava acumulant darrere. Finalment els agressors han decidit marxar, sense deixar d’insultar  ni amenaçar.

S’ha contactat amb el 012 i els mossos han aparegut en el lloc dels fets just quan els agressors ja eren fora i no els han pogut identificar.
L’ANC ha pres testimoni fotogràfic dels fets i del vehicle dels agressors i estudia possibles accions legals.

 

Repercussió a la premsa:

http://www.directe.cat/noticia/300268/amenaces-i-insults-contra-una-paradeta-de-lanc-a-l-hospitalet#comentaris

http://www.llibertat.cat/2013/05/agressio-verbal-i-material-a-un-paradeta-de-l-anc-l-hospitalet-21841

http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/05/agressio_a_una_paradeta_de_l_anc_a_l_hospitalet_94344.php

http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/649540-agressio-verbal-i-material-a-una-paradeta-de-lanc.html
 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer