Esteu aquí

11 de setembre

Per molt que des del govern de Madrid vulguin minimitzar l’èxit de la V de la Diada d’enguany, és evident que l’èxit ha estat total i que ens podem felicitar pel resultat: 1.800.000 participants, una senyera humana que va recorrer la Gran Via i la Diagonal i un civisme perfecte que dóna força a un poble Sobirà que Vol Votar democràticament el 9 de novembre.

El mateix 11 d setembre pel matí va tenir lloc, a l’Ajuntament, el lliurament dels Compromisos pel Dret a Decidir ,signats per les entitats de l’Hospitalet , a l’alcaldessa la sra. Núria Marín qui es va comprometre a fer-los arribar a la Presidència del Parlament. Mentre el secretariat de l’ANC l’H li feia el lliurament a l’interior del consistori, a fora  la plaça, es van concentrar les entitats signants i tots els ciutadans i ciutadanes que s’hi van sumar. Un cop l’acte protocolari es va acabar, a la sortida, es va tornar a llegir el discurs que la coordinadora de l’ANC l’H va fer davant de l’alcaldessa, els càrrecs electes presents (CIU, ICV-EU) i el secretariat de l’ANC i que podeu llegir clickant en aquest enllaç.

A continuació es va fer, conjuntament amb Omnium, l’Ofrena Floral al monument de Rafel Casanova. En els coixins florals que les dues entitats van ofrenar es podia llegir el lema de la nova campanya unitària ANC-OMNIUM, ARA ÉS L’HORA,  que s’encara cap el 9N i cap el SI SI.

 

Moltes felicitats a tothom i endavant cap a la independència!!!

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer