Esteu aquí

Necessitem la vostra ajuda: totSuma

Benvolguts/des,

necessitem la vostra ajuda per poder seguir finançant els costos d’aquesta campanya en la que intentem que el màxim nombre de persones, entitats i empreses exerceixin la Sobirania Fiscal. Per aquest motiu hem engegat una campanya de micromecenatge a la plataforma totSuma.

Per assolir el nostre objectiu realitzem jornades de formació per tot el territori, assessorem amb els nostres gestors a aquells qui ho demanin i sobretot intentem fer arriba el nostre missatge a tothom. Actualment també estem coordinant un grup de persones per tal que les Assemblees Territorials facin arribar als comerços, petites i mitjanes empreses el nostre missatge i els puguin oferir assessorament fiscal.

Tot això comporta una serie de despeses, fer els fulletons informatius, pagar gestors que puguin dedicar bona part del seu temps en atendre dubtes i consultes i anar on faci falta a ajudar, i a la vegada fer ells mateixos els tràmits quan cal – especialment a empreses, les quals requereixen fer tràmits telemàticament per poder pagar a l’ATC i no totes disposen de certificat digital-.

La hisenda pròpia és essencial pel futur de Catalunya, perquè si ens declarem independents sense diners a la caixa no tenim res a fer, i per tant hem de començar a omplir la caixa des de ja, i ajudar així al nostre Govern a tenir diners suficients per plantar-se.

Per tot això dus demanem la vostra aportació, només treballant plegats podem assegurar aquest futur.

Per últim comentar que tenim un facebook propi de la comissió de Sobirania Fiscal. Hi trobareu les notícies que anem publicant en aquest web, actes que es puguin convocar de forma puntual, les diferents xerrades de formació que fem arreu del territori i també hi podeu deixar els vostres dubtes i els respondrem.

>Moltes gràcies per la vostra col·laboració.
v Comissió de Sobirania Fiscal

http://sf.assemblea.cat/

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer