Esteu aquí

Eleccions al Secretariat Territorial

Coincidint amb les eleccions al Secretariat Nacional, el proper DISSABTE 9 DE MAIG tindran lloc les eleccions al Secretariat Territorial. 

Fins a la data en què es constitueixi i entri formalment en funcions el nou Secretariat Territorial, es mantindrà en funcions el Secretariat Territorial actual.

Per a regular i desplegar el procediment electoral en tots els aspectes pràctics no previstos en els Estatuts ni en el Reglament de Règim Interior aprovats, així com per establir un calendari específic, el Secretariat Territorial, en la seva reunió del dia 7 d'abril de 2015 va elaborar una Normativa Electoral, que després d'introduir-hi algunes esmenes, ha estat aprovada per l'assemblea d'aquesta territorial celebrada el 14 d'abril de 2015. Us adjuntem l'acta de l'assemblea i el reglament definitiu una vegada aprovat.

Constituiran el cens d'electors tots els membres de l’ANC de l'Hospitalet que el dia 9 d'abril de 2015 es trobin correctament inscrits, siguin majors d'edat i estiguin al corrent de pagament.

Al coincidir amb les eleccions del Secretariat Nacional s'utilitzarà el mateix cens pel que fa a la comunicació, rectificació o modificació de les dades

Podran proposar-se com a candidats tots els membres de l’ANC de l'Hospitalet que el dia 9 d'abril de 2015 estiguin degudament inscrits, siguin majors d'edat i es trobin al corrent de pagament i no estiguin afectats per cap incompatibilitat.

El termini de presentació de candidatures començarà el dia 27 d'abril i acabarà a les 24 hores del dia 1 de maig de 2015.

 Acta de l'asemblea del 14 d'abril 

 Normativa electoral

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer