Esteu aquí

Eleccions municipals a l´Hospitalet en el camí del 27S

El diumenge 24M han tingut lloc les eleccions municipals i a la nostra ciutat, com també a la resta del país, hi ha hagut un increment de votants que mostra  l’interès dels ciutadans i ciutadanes a participar activament per fer una ciutat millor i a construir un país millor.

L’ANC l’Hospitalet vol felicitar a tots els partits que han iniciat la seva presència al consistori i a aquells que l’han mantingut o l’han ampliat i constatem, amb confiança, que els partits que en el seu dia van donar suport al dret a decidir del poble català, amb tota la seva riquesa de matisos, han mantingut la  presència de dos terceres parts de regidors a l’Ajuntament.

Som conscients que en les eleccions locals es voten persones i programes municipals, però quan comparem els 44.447 vots que es van comptar a l’Hospitalet el 9N ( 30.000 van optar per la casella del SÍ-SÍ) amb els 30.000 i escaig de la candidatura més votada a les municipals, comprovem la transcendència de la consulta sobre la independència. En aquestes eleccions municipals, més enllà de la distribució de regidors, el conjunt de candidatures que donen suport al dret a decidir  han incrementat en més del 40% el número de votants a la ciutat.

És per això que estem convençuts que les eleccions del Parlament de Catalunya del 27S són el marc i l’oportunitat on catalans i catalanes i  hospitalencs i hospitalenques podrem lliurement decidir el futur que volem per al nostre país i les nostres ciutats. I perquè aquest futur el volem lliure, just, pròsper i el tenim ja a tocar dels dits, des de l’ANC farem tots els esforços per què  el proper 27S sigui la festa de la democràcia i de la llibertat. I estem segurs que marcarà l'inici de la fi del nostre camí cap a la independència.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer