Esteu aquí

Es constitueix el nou ajuntament de l’Hospitalet

Tal com estava previst, el dissabte dia 13 de juny, s’ha constituït el nou consistori de la ciutat.

Tots els grups polítics han assenyalat com a prioritaris la defensa i la millora del benestar de les hospitalenques i hospitalencs, així com la transparència en la gestió i la participació de la ciutadania.

Tant ERC, com CiU han fet referència a les properes eleccions del 27 de setembre i al procés que portarà a la independència de Catalunya i a la millora de les condicions de vida dels catalans i dels ciutadans. La CUP ha posat l’èmfasi en les famílies afectades pels desnonaments i la vaga de Telefònica. Vuit dels 27 regidors han remarcat que utilitzaven la fórmula de presa de possessió per imperatiu legal.

L’alcaldessa Núria Marín ha resultat escollida de nou per al càrrec amb els 11 vots del PSC. Ciutadans, ICV, PP i Guanyem han votat el seu candidat i hi ha hagut 3 vots en blanc i un altre de nul.

Com ha dit el representant del PSC, a la intervenció prèvia a la votació de la nova alcaldessa, aquest mandat es presenta com una legislatura de “pacte i acord” en benefici de la ciutat.

Reiterem, des de l’assemblea territorial de l’Hospitalet de l’ANC, la nostra felicitació a totes les noves regidores i regidors i als grups polítics que representen, en un període, que, com també s’ha dit, es decisiu per a la ciutat i per al país.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer