Esteu aquí

ACOMPANYEM LA FLAMA DEL CANIGÓ A L'HOSPITALET!

El proper dia 23 de juny tindrà lloc, en el marc de la festa major del barri Centre, la cercavila de la Flama del Canigó, organitzada pel Club Muntanyenc l'Hospitalet, amb la col·laboració dels tabalers de la Colla de Diables Folcat Diabòlic i Òmnium cultural.

Des de l'ANC de l'Hospitalet us emplacem a anar-hi a acompanyar la Flama del Canigó amb estelades per tal de fer visible el moviment independentista de la nostra ciutat durant la festa major.

La cercavila començarà a les 20 hores i farà el següent recorregut: plaça de Sant Joan, carrer de Sant Joan, carrer de l'Església, carrer de Tarragona, rambla de Just Oliveras, carrer de Vigo, carrer Major i plaça de l'Ajuntament.

A les 20:30 hores la cercavila de la Flama del Canigó arribarà a la plaça de l'Ajuntament i es distribuirà la Flama als altres barris de la ciutat. A l'entrada de la Flama del Canigó, els castellers de la Colla Jove de l'Hospitalet faran un pilar d'honor.

A les 20:35 hores es farà una lectura de poemes relacionats amb la Flama del Canigó, el foc i el solstici d'estiu, a càrrec del Col·lectiu Verba del Centre Catòlic.

A les 20:50 es farà la presentació del Ninot que presidirà la foguera de Sant Joan, aquest any realitzat per l'Associació de Veïns i Veïnes del Centre en motiu de la celebració del seu 25è aniversari.

A les 20:55 tindrà lloc la lectura del manifest de la Flama del Canigó.

Finalment, a les 21 hores, es farà un recorregut amb la Flama del Canigó des de la plaça de l'Ajuntament, carrer Major, carrer de les Roselles i plaça de la Mare de Déu de Montserrat; que culminarà amb l'encesa de la foguera.

JUNTS HO FAREM POSSIBLE!

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer