Esteu aquí

Convocatòria d'assemblea el 5 de novembre

Benvolguts, benvolgudes,

Després del 27S ens pregunteu sovint “I ara què?” "Quina és la feina que hem de fer com ANC en els mesos vinents?" És cert que ja hem passat pàgina a alguns dels escenaris que preveia el full de ruta que vàrem aprovar a Lleida, anem avançant, però altres estan més vius que mai.

És un moment molt oportú per fer una avaluació de com ha anat la primera meitat d'aquest mandat del Secretariat Nacional i per adaptar el pla d'actuació a la situació actual. Aquests són, precisament, els objectius del Consell d'Assemblees Territorials, Sectorials i Exteriors (CTSE) que es celebrarà el dissabte 21 de novembre a Terrassa.

Per tal que el CTSE sigui una trobada de debat que ens enriqueixi com organització i del que surti un pla d'actuació que tots veiem com a nostre, caldrà que tots fem un treball previ. Es farà un debat de baix a dalt. En el CTSE cadascú dels participants actuarà com a portaveu de les prioritats definides en el seu territori.

Al CTSE assistiran dues persones del secretariat de l'ANC de l'Hospitalet per tal de traslladar les propostes fetes per la nostra territorial.

Per tal de recollir aquestes propostes, us convoquem a l'assemblea que tindrà lloc el proper dijous 5 de novembre a les 19:30h a l'Ateneu de Cultura Popular de l'Hosptitalet (carrer Santa Anna 1-7).

US HI ESPEREM! 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer