Esteu aquí

Manifestació 29 de maig

Les lleis suspeses pel Tribunal Costitucional espanyol estarien aprovades a la República Catalana.
 
Per això us convoquem el proper diumenge 29 de maig a les 12 del migdia a la Plaça Urquinaona.
 
L'Assemblea Territorial de l’Hospitalet ens trobarem a la cantonada de Llúria-Casp a les 11:30 hores. Porteu tots estelades i fem-les ben visibles amb pals de bandera per anar fins al Pla de Palau davant la Delegación del Gobierno.

El govern espanyol, a través del Tribunal Constitucional, recorre les normes sorgides del nostre Parlament. Fins ara el govern de Rajoy ha presentat 32 recursos contra lleis catalanes i el Tribunal hi actua sistemàticament.

Estem en un moment crític perquè pretenen asfixiar-nos a través de normes recorregudes que afecten tots els àmbits de la vida política catalana. Tot aquest seguit de recursos són la demostració que el govern espanyol, a través del seu Tribunal Constitucional, actua judicialment contra les lleis catalanes i continuarà fent-ho. El govern espanyol pretén asfixiar la nostra capacitat política presentant recursos sistemàticament. Una forma de judicialització de la política que tot fa pensar que no s’aturarà.

Tot plegat evidencia, encara més, la necessitat d’assolir la independència per sobreviure com a poble i guanyar la llibertat.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer