Esteu aquí

ANC, Òmnium i AMI convoquen una manifestació a la Delegació del Govern

img_3970_2.jpg

Pel nou país lliure de corrupció d'estat

Avui ens concentrem davant la Delegació del Govern d'Espanya a Barcelona i les subdelegacions a les ciutats de Tarragona, Girona i Lleida, aquestes sucursals del poder de Madrid, per un nou país lliure de corrupció d'estat. La conversa entre el ministre de l'Interior i el fiscal Anticorrupció que s'ha difós és tan cruament repulsiva que, als demòcrates i als independentistes, no ens cal donar ni una sola raó per explicar la nostra indignació.

L'Estat espanyol tracta els catalans com a ciutadans de segona categoria, no tolera que lluitem pels nostres drets inalienables com a comunitat política. L'abús de poder que hem conegut és de la pitjor espècie, un atemptat a les llibertats públiques, una conspiració pròpia d'un estat corrupte que faria caure de vergonya els responsables de qualsevol democràcia.

Avui ens uneix la reacció davant d'un poder estatal que ha perdut tota legitimitat davant de la ciutadania catalana. Com podem consentir a continuar sent governats d'una forma tan manifestament injusta? L'Estat espanyol no garanteix cap dels principis d'un estat de dret. La República Catalana s'ha convertit en l'únic remei perquè visquem amb dignitat.

Els ciutadans de Catalunya tenen una llarga experiència d'abusos i greuges de l'Estat espanyol, que posen de manifest un objectiu invariable de sotmetre'ns, despòticament. Les paraules que hem sentit serien pròpies d'una mala pel·lícula de sèrie B si no fos que també són pròpies d'una tirania. Tenim tot el dret i tota la legitimitat i tota la voluntat per substituir aquest sistema de govern que hem patit anys, i segles, Avui podem dir que tenim tot el dret i tota la legitimitat i tota la voluntat per abolir la presència de l'Estat espanyol i les seves subdelegacions a Catalunya.

Endavant República Catalana!

Enllaç al diari digital DV DIGITAL

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer