Esteu aquí

CONSULTA INTERNA SOBRE EL REFERÈNDUM ALS SOCIS DE L'ANC

referendum3.jpg    referendum6.jpg

Des del punt de vista de l’ANC, aquesta via pot ser la més adequada per culminar el procés amb èxit, atès que el full de ruta que va sortir de les eleccions del 27 de setembre ha quedat manifestament erosionat en la seva credibilitat per causa dels desacords  entre les forces polítiques i el subsegüent trencament del pacte de governabilitat. Davant d’aquesta situació, creiem que per  reconduir la situació cal posar sobre la taula la realització d’un Referèndum d’Independència, la via més democràtica, legítima i efectiva per arribar a la proclamació de la República Catalana.

- Per què fem una consulta?

Es proposa la convocatòria d’una consulta als socis de l’ANC per comprometre l’organització, de manera clara i no condicionada, a fer possible la celebració d’un Referèndum d’Independència, donant tota l’assistència possible a les institucions del país, al seu Parlament i al seu Govern, per fer possible que els catalans puguin prendre la decisió que considerin oportuna sobre el seu futur polític, com a poble sobirà que són. L’ANC exigirà al Govern i al Parlament la celebració d’un Referèndum d’Independència, amb resposta binària i una pregunta clara, si els socis donen suport a aquesta opció. En aquest Referèndum el poble de Catalunya decidirà, sobiranament, el seu futur polític. D’acord amb aquest plantejament, el resultat del referèndum ha d’implicar la proclamació immediata i unilateral d'independència en cas de victòria del.

- Com ha de ser un referèndum sobre la independència?

- Quins passos previs a de fer el Parlament per preparar el referèndum d'independència?

- La comunitat internacional reconeixerà els resultats si l'estat espanyol diu que el referèndum és il·legal?

- Què passa si hi ha boicot de tot l'unionisme?

- I si els funcionaris es neguen a participar en l'organització del referèndum

  • Quan i on puc votar?

Els membres de ple dret de la Territorial de l'ANC de L'Hospitalet podrem exercir el nostre dret a vot presencialment a la seu electoral de Sants (c. Alcolea, 75-77, baixos) dins d'aquest horari:

Divendres 15/7,  de 17h a 21h

Dissabte 16/7,  de 10h a 14h

Tot i això, es podrà votar en qualsevol seu electoral si us va millor. El llistat d'aquestes el podeu consultar en el web de l'ANC: http://assemblea.cat/consulta2016

  • Tinc dubtes sobre la consulta, com els puc aclarir?

Farem diversos actes per explicar-ho i aclarir dubtes.

L'acte central serà dimarts 12/7, a l'Escola Pia Nostra Senyora (c. Diputació, 277 de Barcelona), a les 18.30h, en què  Jordi Sánchez, Liz Castro i Elisenda Paluzie exposaran els seus arguments i després s'obrirà un debat perquè es puguin plantejar totes les preguntes que cregueu oportunes.

Trobareu tota la informació al web de l'ANC:

http://assemblea.cat/sites/default/files/Consulta2016/argumentari_refere...

També és possible fer la votació telemàticament al següent enllaç: https://assemblea.cat/?q=votxdocument.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer