Esteu aquí

ADQUISICIÓ DE SAMARRETES

 

L'ANC de L'H prepara l'11 de setembre

Ja es poden adquirir les samarretes

L’Assemblea Nacional Catalana de L’H ultima els actes de celebració de l’11 de Setembre. Ja han començat amb la venda de la samarreta que identificarà als participants de les diferents mobilitzacions que s’han organitzat arreu del país i que es poden trobar a l’Ateneu i a diferents paradetes per la ciutat.

El lema de les samarretes d’aquest any és “a punt, per a un futur millor”. L’ANC les ven a l’Ateneu, al carrer Santa Anna nº1, i també es podran trobar a paradetes el dia 3 de setembre a la Plaça Mossèn Homar, el dia 5 de setembre a la Plaça Francesc Macià; el dia 6 a la Plaça del Mercat de Collblanc; el dia 7, a la Rambla Marina, davant del Merca 2 de Bellvitge; el dia 8 a la Rambla Just Oliveras a l’alçada del carrer Barcelona; el dia 9 al carrer Barcelona davant del centre comercial; i el dia 10 a Just Oliveras cantonada Prat de la Riba.

L’ANC de L’H recomana als veïns de la ciutat que s’inscriguin a la manifestació de Barcelona que triïn el sector 44 per tal de concentrar els hospitalencs partidaris de la independència. Enguany s’han organitzat cinc mobilitzacions arreu del país, a Barcelona, al passeig de Sant Joan, a Berga, Lleida, Salt i a Tarragona.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer