Esteu aquí

CAMINADA PER L'INDEPENDÈNCIA

cartell_caminada_0.jpg  img_5480.jpgimg_5431.jpg        img_5497.jpg

CAMINADA DE L’HOSPITALET I MARXES PER TOT CATALUNYA

Com que som un país en moviment i tenim un sistema ferroviari a Renfe + Adif que no ens porta enlloc volem expressar-ho també l’11 de Setembre amb una caminada per a la independència des de l’Hospitalet.

Al cartell que hem preparat veureu que la caminada comença a les 12 del migdia del dia 11 de setembre a la plaça de l’Ajuntament de l’Hospitalet.

D’allí, sortirem caminant per arribar a la plaça de Sants a la 1 del migdia. A la marxa se’ns unirà la gent de Sants i seguirem caminant junts per arribar a 2/4 de dues a la plaça d’Espanya.

Des d’allí enfilarem la recta de la Gran Via de les Corts Catalanes per arribar a la plaça Tetuan no més tard de 2/4 de tres de la tarda, i tots junts començar a celebrar aquesta diada al Punt Barcelona mostrant que som un país que batega.

MARXES PER TOT CATALUNYA

Aquesta Diada estarem per tot el territori.

Tota Catalunya serà una gran concentració, #UnPaísEnMoviment cap a la independència.

https://apunt.assemblea.cat/cat/a-punt/un-pais-en-moviment

 

El gran batec ja començarà a tot el país al matí, amb les desenes d'activitats que ens faran preparar l'esclat de les 17:14h.

Marxes de cotxes, motos, tractors, bicicletes, caminades, nedades, alguns vaixells i artefactes voladors, ocuparan terra, mar i aire, per demostrar que som un país viu, actiu i que no s'aturarà davant de cap pedra enmig del camí, per grossa que sigui.

 Començant a les 10h la primera, que sortirà de Sant Cugat, des de l'hípica Can Calders a uns 15 km de plaça Tetuan, travessant Collserola i fent una petita parada a plaça Lesseps (al costat de la biblioteca) entre les 13:30 i 14h, on recolliran caminants de Gràcia i aniran plegats fins la concentració.

 A les 12h dues caminades més surten des del nord i sud de la capital.

L'Hospitalet caminarà cap al nord. L'inici serà la plaça de l'Ajuntament, recollirem als companys de Sants al final de la rambla Nova i a plaça Espanya a la vorera del costat muntanya, on continua la Gran Via. Cap a les 14:30 arribarem a plaça Tetuan. Ho pogueu veure gráficament en el seguent enllaç: http://www.animaps.com/pb/231990005/887/MARXA_11_SETEMBRE

Badalona ho farà cap el sud on trobarà els companys de Sant Adrià i Santa Coloma a Artigues. Sant Martí els espera a la rambla Guipúscoa i al Clot i des d'aquest punt cap al lloc de concentració de la Diada, també aproximadament a les 14:30h. Aquestes dues marxes volem fer-les coincidir a la plaça Tetuan i fer una arribada conjunta.

 Per últim, Horta-Guinardó organitza l'última de les caminades, en què es trobaran a les 15 hores a la plaça Alfons el Savi a la banda de Pi i Margall. Baixaran per: Pi i Margall, Roger de Flor, Gran Via, Plaça Tetuan.

 Totes portaran alguna animació i potser alguna sorpresa per als caminants.

Us podeu afegir durant el trajecte, fer-lo sencer o nomes una part, l'important és que participeu i fem d'aquesta Diada una altra també molt especial.

LHDIGITAL, diari digital de l-Hospitalet ha realitzat un reportage de la Caminada i el podeu veure el linc: http://lhdigital.cat/videos_2016/5minuts/DIADA%20-%20A%20PUNT.mp4

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer