Esteu aquí

DEFENSANT EL DRET A DECIDIR A L’AJUNTAMENT DE L’HOSPITALET

imageple_2_1.jpg  El passat dimarts 22 de novembre va tenir lloc el ple de l’ajuntament de l’Hospitalet en el que els diferents grups que representen el municipi  van aprovar 10 mocions del total presentat. Entre elles la moció per l’ampliació de la xarxa d’habitatge públic de lloguer, que fou aprovada amb els suport de tots els grups, menys el del PSC, i la moció de rebuig als actes d’idees feixistes que fou aprovada amb els suport de tots els grups menys el dels grups del PP i de C’s.

Com a ANC l’H ens sentim molt orgullosos que mocions com les anteriorment mencionades s’aprovin per al bé social de la ciutat perquè, està clar, volem una ciutat millor per a tothom on els drets democràtics siguin respectats. Si parlem de democràcia hem de parlar de la moció que ERC va presentar, amb el suport de CiU, sobre el dret a decidir i pel suport a la convocatòria d’un referèndum sobre el futur de Catalunya. Com era d’esperar, degut a la composició dels grups del consistori, la moció no fou aprovada: hi van votar en contra PP, PSC i C’s. Però malgrat no fou aprovada cal destacar-ne els aspectes positius: 1- A la sala hi havia una representació de ciutadans i ciutadanes  que reclamaven el dret a decidir, respectuosament i en silenci,  portant cartells, que evidenciaven el recolzament als regidors que defensaven l’autodeterminació de Catalunya.  2- La moció va comptar amb el suport de quatre grups (ERC, CiU, CUP-PA i ICV-EUI-Pirates). 3- Es va posar en evidència, un cop més, la por que tenen els grups espanyolistes a un referèndum legal i net (Serà per allò de que poden perdre?)

No desistirem perquè som pacífics, cívics i demòcrates, perquè tenim la il·lusió (sense ser il·lusos) i el projecte de fer una Catalunya millor per a tots els que hi visquin. Perquè volem eradicar de la nostre ciutat els actes feixistes com els que tenen lloc a la parròquia situada al carrer Estronci del barri de Sant Feliu, perquè volem que tothom tingui un habitatge digne, perquè volem un país millor. Per això l’ANC de l’H també estava al ple de l’ajuntament el passat dimarts 22 de novembre, per això hi serem sempre que calgui.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer