Esteu aquí

L´Hospitalet, espai de solidaritat, diàleg i convivència

secretariats_1.jpg   Acabem de celebrar el quart aniversari de la nostra constitució com a Assemblea Territorial de l’Assemblea Nacional Catalana de la ciutat de l’Hospitalet.

Com a entitat que vol arribar i dialogar amb totes les ciutadanes i ciutadans de la ciutat, hem prioritzat sempre la nostra presència a l’espai públic, sigui amb actes, mobilitzacions, campanyes o repartiment de fulls informatius, així com el diàleg directe amb les persones que s’acosten a les nostres parades als carrers (algun cop i sense cap problema just al costat d’organitzacions amb propostes diferents a les nostres), respectant sempre totes les opinions i punts de vista.

Durant aquest temps hem pogut constatar que la nostra ciutat és una ciutat oberta, on la gent exposa la seva opinió sense embuts, sap escoltar altres formes d’interpretar la situació social i política i és receptiva a altres punts de vista i ens sentim satisfets amb escreix del treball de comunicació realitzat durant aquests anys i del seu resultat.

En poquíssimes ocasions hem rebut comentaris o paraules fora de to i només un cop agressions físiques.

Hem assistit els darrers temps, amb preocupació, a denúncies, a través de mitjans de comunicació i xarxes, d’agressions a parades informatives de Ciutadans i a seus d’aquesta organització, però també d’ERC, de PDECat i d’altres.

Davant d’aquests fets sempre estem i estarem, sense cap excusa, al costat dels agredits, sigui la que sigui la seva opció política, els quals compten i poden comptar amb la nostra total solidaritat. A la vegada, les persones que actuen contra la llibertat dels altres ens mereixen, també sense cap atenuant, la nostra total repulsa i condemna.

Volem que el diàleg sigui la forma normal de convivència i que la solidaritat entre les persones i la satisfacció de les seves necessitats sigui la constant pública i privada d’actuació, perquè a l’Hospitalet i a la Catalunya que creem entre totes i tots, serem les mateixes persones que ara, i la nostra ciutat i el nostre país serà allò que entre totes i tots vulguem i votem a les urnes.

                                            

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer