Esteu aquí

Dia Internacional del Voluntariat

voluntariat-1.jpg_2.jpg   Avui, Dia Internacional del Voluntariat, creiem que és el millor moment per agrair-te el teu temps i dedicació a l’Assemblea Nacional Catalana de l’Hospitalet, la de tothom que té ganes de ser-ne part.

El voluntariat és la força de base per a la construcció de la nova República Catalana, d'una societat més justa, més solidària i cohesionada, per a fer junts un futur millor per a tothom.

 

Dia rere dia, amb la teva implicació, col·labores a enfortir aquesta base, fent paradetes, actes, activitats, concentracions, manifestacions, repartint estelades a la porta del Camp Nou defensant la llibertat d’expressió i sempre ampliant la majoria social, sent inclusius, sent exemple al món.

 

I encara més, internament som Assemblea unint-nos persones molt diferents, unint diferents capacitats, sempre amb respecte i fent pinya.

S'apropen els mesos més decisius del procés del nostre país cap a la independència i, per això, esperem no només seguir comptant amb tu, sinó fent un esforç final just abans de l’anhelada arribada. Sou indispensables!
 

Tots junts ho aconseguirem, gràcies pel vostre esforç!

 

ANC de l’Hospitalet

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer