Esteu aquí

Una Gran Marató per al meu País Petit

cartell_marato_2016.jpg    La solidaritat dels catalans i catalanes és coneguda com un gran valor del nostre país, i un gran reflex d’aquesta solidaritat és la MARATÓ de TV3 i Catalunya Ràdio, que any rere any ens uneix per tal de recollir fons per a la investigació, conjuntament amb una gran tasca de divulgació i conscienciació.
 
Ja som a la 25a edició de la Marató, que es durà a terme el 18 de desembre i està dedicada a l'“Ictus i Lesions Medul·lars i Cerebrals Traumàtiques”.
 
Enguany estem molt contents/es d’informar-vos que com a ANC de l’Hospitalet participarem a la MARATÓ de TV3 i Catalunya Ràdio duent a terme una activitat popular.
 
Tal com podreu veure a l’enllaç de les activitats de la Marató d’enguany http://www.ccma.cat/tv3/marato/activitats-populars/2016/571/
 
El diumenge 11 de desembre
De 10:00 a 14:00
Plaça Lluís Companys
 
 
Durem a terme un matí d’activitats per a totes les edats on hi hauran espais diversos, entre ells: tallers de manualitats, jocs sobredimensionats, jocs populars i xerrada sobre l’objectiu de la Marató d’enguany per tal de gaudir amb família i amics, sense oblidar la tasca de divulgació i conscienciació.
 
Us agraïm per avançat el vostre gran ajut en forma de voluntariat que ens farà possible dur a terme una activitat increïble a través de la qual puguem estar encara més orgullosos/es de nosaltres mateixos/es i de la imatge de l’ANC de l’Hospitalet que, com a reflex nostre, mostrarem a tothom.
 
En breu us passarem informació perquè us hi apunteu!!!!
 
Moltes gràcies,
ANC de l’Hospitalet

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer