Esteu aquí

#VolemAcollir

volem_acollir_2.jpg

Amb la finalitat de rebre tot el suport institucional necessari perquè l'ajuntament de l'Hospitalet s'adhereixi al Manifest "Casa nostra és casa vostra" i que aquesta campanya es pugui desenvolupar també a la nostra ciutat, el passat dia 9 de gener l'Assemblea Territorial de l'Assemblea Nacional Catalana de l'Hospitalet vam fer arribar la moció de suport als regidors del nostre ajuntament. Després de fer alguns canvis sobre el model original (petits canvis tècnics i aportacions d'algun grup municipal), la moció definitiva va ser registrada amb data 13 de gener amb el suport dels grups d'ERC, PSC, ICV-EUiA-PIRATES, PDeCAT i CUP-PA.

Un cop registrada, aquesta comissió passarà a la Comissió de Presidència amb el suport de tots els grups, i per la Comissió de Portaveus, on ja tenen garantit el suport. Finalment, el pròxim dimarts 24 de gener, a les 17h, es debatrà al Ple de l'Ajuntament de l'Hospitalet. Us animem a assistir-hi per expressar com a ciutadans i ciutadanes de l'Hospitalet el nostre caràcter acollidor.

Si voleu conèixer els detalls de “Casa Nostra és Casa Vostra”, campanya que porten a terme un grup de persones independents i un conjunt d’entitats del país, dins de les quals hi estem adherits nosaltres també, podeu entrar al seu lloc web www.casanostracasavostra.cat, i adherir-vos-hi vosaltres a títol individual. Allà hi trobareu tots els actes que es duen a terme a tot Catalunya, entre d'altres, l'acte de presentació de la campanya a l'Hospitalet, que es farà el divendres 27 de gener a les 19h, al Centre Cultural Collblanc-Torrassa (c. Mare de Déu dels Desemparats, 87). Us hi esperem!

Us recordem que el dia 11 de febrer hi ha prevista la celebració d'un gran concert per a les persones refugiades, una nit en què hi hem de ser tots per cridar ben fort que #VolemAcollir refugiats i refugiades i totes aquelles persones que s’han vist obligades a fugir forçosament de casa seva, jugant-se la vida al mar Mediterrani o en altres rutes. Volem acollir els que han d’arribar i els que ja són aquí.

Qui vulgui llegir el text de la moció, aquest és l'enllaç: https://drive.google.com/open?id=0B34qFfKGV95ZYW55Vlp3ekZiRjQ

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer