Esteu aquí

La Flama del Canigó encendrà un Sí Gegant a l'Hospitalet de Llobregat

Us informen de l’activitat prevista per a la revetlla de Sant Joan. Com a territorial de l’Hospitalet organitzem l’encesa d’un Sí Gegant a la Rambla de la Marina amb Av. del Carrilet (davant l’escola Patufet Sant Jordi).  Us donem, però, una informació més detallada de llocs i horari per si desitgeu  incorporar-vos abans:

  • 18.30h: Trobada de voluntaris de l’ANC l’Hospitalet  davant de l’escola Patufet Sant Jordi per  dibuixar el Sí Gegant i col·locar-hi les espelmes.
  • 20.00h: Arribada de la Flama del Canigó a la Plaça Sant Joan i acompanyament fins a la plaça de l’Ajuntament on es farà una lectura de poemes i la presentació del Ninot d’enguany. La nostra estelada gegant acompanyarà aquest recorregut i necessitem que vinguis per fer-ho possible.
  • 21.30h: Encesa de les espelmes del Sí Gegant a la Rambla de la Marina amb Av del Carrilet (davant l’escola Patufet Sant Jordi)

Hi ha qui creu que l’1 d’octubre es pugui fer un Referèndum.  Nosaltres estem convençuts que sí, que es farà  i comencem la Campanya del Sí.

Comptem amb vosaltres per fer-ho visible a l’Hospitalet i us hi esperem!

Us animem a venir amb la samarreta o el domàs del Sí

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer