Esteu aquí

GARANTIES PER A LA DEMOCRÀCIA

garanties.jpg

Aquest dimecres, 19 de juliol, a les 19.30 h, organitzem simultàniament desenes d'actes explicatius del referèndum sobre la independència de Catalunya. A gairebé cada comarca, a tot arreu hi haurà un diputat per explicar les garanties del referèndum i atendre les preguntes del públic. Són desenes d'actes, que comencen aquest dimecres i segueixen fins a final de juliol: segur que en tens algun a la vora de casa.

La campanya garanties.cat facilita als nostres diputats poder explicar-se sobre el desplegament del mandat que els vam conferir el 27 de setembre de 2015, i recíprocament garanteix el nostre dret a conèixer de primera mà la informació política inherent al referèndum. Són actes de llibertat política pura. Si el senyor Mariano Rajoy vol informar-se, tindrà feina a enviar la Guàrdia Civil a visitar teatres i auditoris tot l'estiu.

La independència s'acosta, i passarà per un gran Onze de Setembre, que presentem aquest dijous a la tarda en roda de premsa, i per una victoriosa Campanya del Sí, que ja es troba en producció i que anirem veient créixer al llarg de l'estiu i esclatar a partir del 12 de setembre.

El vent de la llibertat és del nostre costat!

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer