Esteu aquí

Nota informativa de la territorial d'El Perelló

Com sabeu, el proper 11 de Setembre la territorial de L'Hospitalet de l'ANC ens desplacem fins a El Perelló per participar a la Via Catalana. Recentment la territorial d'El Perelló s'ha posat en contacte amb nosaltres i ens ha transmès aquesta informació que tot seguit us traslladem:

BENVINGUTS A LA HISTÒRIA!

BENVINGUTS AL PERELLÓ!

Des de l'Assemblea Territorial de les Terres de l'Ebre i l'Assemblea local de l'ANC del Perelló us volem donar la benvinguda i l'agraïment per compartir amb nosaltres aquesta Diada i la Via Catalana al seu pas pel nostre municipi. Sens dubte aquest serà un onze de setembre que apareixerà als llibres d'història i que grans i petits recordarem sempre.

Aquells que vingueu de fora o ens visiteu per primer cop, ens fa molta il·lusió que sigueu aquí i feu una passejada per un poble mil·lenari amb grans vestigis històrics i ens acompanyeu en els diferents actes institucionals que hi ha programats. Ens esmerçarem a que marxéssiu amb un bon record de nosaltres i el nostre poble, esperant que hi torneu molt aviat.

Aquest dia serem centenars de milers de persones que ens agafarem de la mà al llarg de més de 400 km. El món tornarà a mirar Catalunya. Hem de fer de la Via Catalana una gran manifestació i una gran festa del civisme, de la democràcia i de la il·lusió per a poder esdevenir, finalment, un nou Estat d'Europa.

Notes informatives importants:

Per tal de poder-vos atendre, hem disposat diferents punts d'informació al llarg del recorregut. Els nostres voluntaris aniran degudament identificats i visibles per a que els podeu reconèixer. Per la seguretat de tots, seguiu les seves indicacions.

A la web de Via Catalana, als trams del Perelló hi ha un llistat dels serveis dels que podeu gaudir com ara menjar, beure, farmàcia, lavabos, etc. Aquest llistat s'actualitza, però us volem comunicar que possiblement sigui difícil trobar plat i taula lliures al poble i rodalies. Convindria doncs que preparéssiu quelcom per si tots els bars i restaurants són plens.

Considerem que l'espai de temps idoni per arribar al vostre tram és entre les 14 i les 16 hores. Veniu amb temps i sense pressa. També a la web Via Catalana teniu indicats els espais d'aparcament per a cada tram.

Per tal de reconèixer amb facilitat el vostre tram hi haurà cartells al voral de la de la N-340 que mostraran el número de cada tram al seu inici i final. El punt de trobada és a l'inici de cada tram.

Si no teniu la samarreta groga o si en voleu dur alguna altra us aconsellem, per indicació dels Mossos d'Esquadra, que porteu l'armilla de seguretat dels vostres vehicles (important que anem de groc).

Tingueu especial cura amb els infants, que vagin sempre acompanyats d'adults i controlats. Seria bo que portessin alguna identificació amb número de telèfon de contacte.

Els fumadors o fumadores cal que tingueu especial cura amb les burilles ja que sereu en un territori en risc de foc. Si és possible porteu una caixeta per a dipositar les burilles.

Si veniu amb gossos cal que aquestos estiguin lligats.

Us demanem, si us plau, que sigueu pacients, molta comprensió i sobretot col·laboració així com una actitud positiva, només així aconseguirem que sigui un gran èxit.

Catalunya Ràdio (88.4 a Terres de l?Ebre) és l'emissora que radiarà tota la Via Catalana. Us aconsellem que porteu dispositiu o aparells que us permetin sintonitzar la transmissió.

Ens veiem el dia 11 de setembre! Salut i Via!

QUE PUGUEM FER HISTÒRIA ÉS A LES TEVES MANS !

Qualsevol dubte en tot el procés d'roganització o relacionat amb el desplaçament de l'ANC de L'Hospitalet de Llobregat us podeu posar en contacte amb nosaltres. Entre tots i totes farem que la Via Catalana sigui un èxit. Ens veiem el proper dia 11 de Setembre!

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer