Esteu aquí

Col.labora com a voluntari a l’intensiu de Signa un vot

Per al cap de setmana del 22 i 23 de març, des de la Territorial, estem preparant un intensiu del Signa Un Vot per la Independència a la nostra ciutat, així com també es farà a totes les poblacions de Catalunya.

Es muntaran 6 taules de recollides de vots des de les 10 del matí a les 8 de la tarda, dissabte 22, ininterrompudament fent torns, i diumenge 23 tan sols al matí.

Si vols participar, el que has de fer és entrar en aquest enllaç, escriure el nom i cognoms i seleccionar SÍ o NO en funció de la teva disponibilitat:

http://doodle.com/3vq68qnn6ubm7sds

Hi trobaràs un apartat on pots anotar la teva disponibilitat concreta (puc tan sols fins les 18:00, puc venir a última hora a ajudar a recollir o primera hora per muntar, etc...) qualsevol ajuda és apreciada.

Així mateix, els horaris mostrats al doodle poden ser lleugerament canviats depenent de les necessitats. Un parell de dies abans de la paradeta rebreu un correu de convocatòria amb tots els detalls definitius.

Per una altra banda, la JPC ha posat a la nostra disposició 7.500 flyers per repartir a les bústies, botigues o informar als vianants d'aquesta recollida intensiva.

Disposarem d'aquest material dijous a la tarda a última hora, però, si fos necessari, podríem disposar-ne d'alguns abans.

Estaria molt bé poder informar als nostres veïns  de la possibilitat de col·laborar amb la campanya.

Els interessats es poden posar en contacte amb la JPT de l'Hospitalet a l'adreça de correu ajpthospitalet@hotmail.com.

 

Entre tots aquesta jornada ha de ser un èxit!

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer