Esteu aquí

DRET A DECIDIR

Desplegament de 48 parades informatives perquè #LHvoldecidir

Una trentena de territorials de l’ANC s’han desplaçat fins a l’Hospitalet de Llobregat, partits polítics de la ciutat defensors del SíSí i Òmnium l’Hospitalet per col·laborar en aquest #22F

LES ENTITATS DEL PACTE DEMOCRÀTIC DE L’HOSPITALET INSTEM A L’AJUNTAMENT A QUE MANIFESTI EL SEU SUPORT A LA CONSULTA DEL NOU DE NOVEMBRE

Les més de 30 entitats socials, sindicals i polítiques que formen part del Pacte Democràtic de L’Hospitalet que es va signar el passat mes de juliol ,volem manifestar:

PRIMER: El nostre compromís inequívoc amb el dret a decidir: defensem el dret a decidir, no només com a un instrument al servei de la identitat nacional de Catalunya, sinó també com a una expressió d’aprofundiment democràtic que permeti a la ciutadania de Catalunya (i a la de L’Hospitalet) definir lliurement la seva vinculació amb Espanya.

INTENSIU SIGNA UN VOT: 11 I 12 DE GENER

El dissabte 11 i el diumenge 12 de gener de 2014, l’ANC plantarà parades per tot Catalunya perquè tothom pugui exercir el dret de petició: per demanar que es faci la consulta i, si no la permetessin, perquè es declari la independència. Aquest primer intensiu de Signa un Vot vol ser la següent gran mobilització després de la Via Catalana. Només 4 mesos després de l’11 de setembre, tornarem a ser presents als carrers i a les places de tot el país.

El futur de Catalunya SÍ passa per l’Hospitalet i la Via Catalana, també

Anotacions a l’article de Siscu Baiges a El Periódico de 28 d’octubre de 2013

Cal agrair al senyor Siscu Baiges el seu interès per la ciutat de l’Hospitalet de Llobregat, però també creiem que les informacions de què disposa no s’ajusten del tot a la realitat, començant per títol "La Via Catalana no passa per l’Hospitalet".

Per si interessa rellegir l’article esmentat: http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/opinio/via-catalana-passa-per-lhospitalet-siscu-baiges-2788609

L'ANC amb el País Valencià: 9 d'octubre

El  9 d’octubre el diada de la comunitat Valenciana en què es conmemora l’entrada a la Ciutat de València del Rei Jaume I el 1238 que la va conquistar.

Els carrers del centre de València van ser una festa de reivindicació, pacífica  amb el lema “El País Valencià és dignitat” va aglutinar entitats,  sindicats, polítics, amb   petarts , música, ...

L'ANC també hi érem amb una pancarta “País Valencià pel dret  a decidir“. 

Teresa Romeu Casanovas

L'Hospitalet pot decidir

EL PLE DE L'HOSPITALET HA APROVAT PER MAJORIA ABSOLUTA EL SUPORT AL PACTE PEL DRET A DECIDIR – A L’HOSPITALET S’HA CONFIRMAT QUE SOM UNA NACIÓ I NOSALTRES DECIDIM

Els 19 regidors del PSC, CiU i ICV-EUiA han aprovat una moció de suport al Pacte Democràtic de l'Hospitalet pel Dret a Decidir, signat el 18 de juliol per 25 entitats, moviments socials, AMPA, sindicats i organitzacions polítiques de la ciutat. Entre elles, hi estàvem la territorial de l’Hospitalet de l’ANC i l’ANJI de l’Hospitalet. Els regidors de PP i PxC han votat en contra.

Us afegim una sèrie d’enllaços per si voleu ampliar aquesta informació:

Com sempre, us animem a interaccionar al twitter i al Facebook de la nostra territorial per tal de difondre i compartir aquesta bona notícia per als hospitalencs i per a tots els catalans. Els enllaços a les xarxes els trobareu al peu d’aquest text.

Comissió de Comunicació de l’AT de l’Hospitalet

COMUNICAT DE L'ANC L'H sobre el Pacte democràtic que es presenta al Ple Municipal de l’Ajuntament l’Hospitalet

El pròxim divendres, 20 de setembre, es presenta al Ple Municipal de l'ajuntament de l’Hospitalet, que començarà a les 10 del matí, una Moció de Suport al Manifest: Som una Nació, nosaltres decidim.

 

El Manifest, signat el 18 de juliol per 25 entitats, moviments socials, associacions de pares i mares, sindicats i organitzacions polítiques de la ciutat, ha estat presentat al Ple per ICV-EUiA i CiU.

 

18 DE JULIOL: L'HOSPITALET PEL DRET A DECIDIR

Avui dijous 18 de juliol, a les 19h, s'ha presentat al centre l'Harmonia el pacte democràtic de l’Hospitalet pel dret de decidir: Som una nació, nosaltres decidim. Durant l’acte han intervingut Pilar Massana, del Centre d’Estudis de l’Hospitalet i Ireneu Castillo, de PERSEU l’Hospitalet. Així mateix, s'ha comptat amb la presència de les diferents entitats que han promogut el manifest com també aquelles que l'han signat.

ENTITATS PROMOTORES:

PACTE DEMOCRÀTIC DE L’HOSPITALET PEL DRET DE DECIDIR: SOM UNA NACIÓ, NOSALTRES DECIDIM‏

El proper dijous 18 de juliol, a les 19:00 h, a l'Harmonia un grup d'entitats de la nostra ciutat (entre elles la Territorial de l'Assemblea) signaran el PACTE DEMOCRÀTIC DE L’HOSPITALET PEL DRET DE DECIDIR: SOM UNA NACIÓ, NOSALTRES DECIDIM.

L' acte començarà amb la benvinguda que realitzarà una periodista, posteriorment es realitzarà la lectura del manifest, i es cridarà a un representant de cadascuna de les entitats per signar el manifest. Una vegada signats tots els promotors, es realitzarà una foto de família.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer