Esteu aquí

Independència

#MotardsaLH

L'organització de Motards per la independència, territorial de L’Hospitalet de L’ANC i, amb la col·laboració de les territorials de Cornellà i d’Esplugues  hem organitzat una marxa de motos amb estelades sortint de Cornellà, a les 17h, passant per Esplugues de Llobregat  i el barri de Sants, per acabar el recorregut  a l’avinguda Josep Tarradellas de L’Hospitalet , al costat dels antics jutjats , cap a les 18:30h.

LES ENTITATS DEL PACTE DEMOCRÀTIC DE L’HOSPITALET INSTEM A L’AJUNTAMENT A QUE MANIFESTI EL SEU SUPORT A LA CONSULTA DEL NOU DE NOVEMBRE

Les més de 30 entitats socials, sindicals i polítiques que formen part del Pacte Democràtic de L’Hospitalet que es va signar el passat mes de juliol ,volem manifestar:

PRIMER: El nostre compromís inequívoc amb el dret a decidir: defensem el dret a decidir, no només com a un instrument al servei de la identitat nacional de Catalunya, sinó també com a una expressió d’aprofundiment democràtic que permeti a la ciutadania de Catalunya (i a la de L’Hospitalet) definir lliurement la seva vinculació amb Espanya.

El futur de Catalunya SÍ passa per l’Hospitalet i la Via Catalana, també

Anotacions a l’article de Siscu Baiges a El Periódico de 28 d’octubre de 2013

Cal agrair al senyor Siscu Baiges el seu interès per la ciutat de l’Hospitalet de Llobregat, però també creiem que les informacions de què disposa no s’ajusten del tot a la realitat, començant per títol "La Via Catalana no passa per l’Hospitalet".

Per si interessa rellegir l’article esmentat: http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/opinio/via-catalana-passa-per-lhospitalet-siscu-baiges-2788609

Culers i ben catalans a l’Hospitalet de Llobregat.

Diuen que l’Hospitalet és el fidel reflex de l'heterodòxia migratòria que ha enriquit el nostre país aquest darrers temps.

I és ben cert: gent d’arreu de l’estat i, molt més recentment, del món conviu amb nosaltres i la ciutat esdevé un gresol de cultures i de diversitat humana.

I és per això que a molts els ha sorprès que precisament a l’Hospitalet sorgeixi una Penya Blaugrana amb un clar sentit independentista. No som uns pocs i a més fem força soroll.

Oh, Europa!

Aquests darrers dies s’ha iniciat una campanya pel NO, per part d’aquells que no volen que Catalunya esdevingui un Estat independent, i aquesta s’ha focalitzat en un tema: la sortida de Catalunya (segons ells) de la Unió Europea.

Tanmateix, més enllà dels temes estrictament jurídics, doncs a dia d’avui no hi ha cap norma de la UE que indiqui què cal fer en cas d'escissió d’un Estat membre, hi ha una sèrie d'aspectes que cal valorar a l’hora d’argumentar un vot favorable per a la independència.

Crònica de la 1a marxa de torxes per la independència a l'Hospitalet

Són 2/4 d'11 de la nit. Davant del poliesportiu del Centre ens trobem persones de diferents edats i se senten llengües diferents, però tots compartint la il·lusió de que junts estan escrivint la història del segle XXI de la nostra ciutat, amb hospitalencs i hospitalenques de colors i procedències diverses però que saben que no ens poden impedir que caminem cap un país més just i més lliure.

Novetats sobre la Via Catalana

Companys i companyes de l’Hospitalet,

Tenim una notícia fantàstica: el tram de la Via Catalana que passa per l’Hospitalet de Llobregat ja està cobert. I estem molt engrescats buscant responsables, cercant fotògrafs... Tenim l’èxit garantit a la nostra ciutat!

Ara, ens estem plantejant fer un pas més: organitzar un autocar (o els que calgui) per tal d’anar a cobrir els trams de la província de Tarragona que encara falten per cobrir. Necessitem, però, saber quants membres de la territorial estaríeu disposats a fer aquest pas. Us demanem que feu arribar un correu a via.assemblealh@gmail.com indicant el nom i cognoms, DNI, correu i un telèfon de contacte abans del diumenge 28 de juliol. Quan tinguem més informació, ja ens posarem en contacte de nou.

Entre tots, aconseguirem que la Via Catalana sigui tot un èxit al llarg de tot el recorregut!

AT de l’Hospitalet de Llobregat

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer